Reactie plaatsen

Reacties

Peter van Hout
5 maanden geleden

Jullie stralen plezier uit!! Ik heb het gisteren gehoord en gezien. Complimenten!
Graag was ik met mijn gezelligheidskoor ÉgeWies uit Wanroij volgens afspraak muzikaal erbij geweest. Helaas gooide mijn vakantie met een gebroken pols roet in het eten.
Misschien dat we elkaar in de toekomst wel eens tegenkomen.
Tot dan veel succes! En groeten van ÉgeWies uit Wanroij.
Peter.

Thuis bij Fien
4 jaar geleden

recent hebben jullie bij ons voor de deur opgetreden.
een leuk, vrolijk koor. Ga zo door!!

Annelies Wolsing
6 jaar geleden

Jullie zijn geweldig!!!

Tinie en Werner Passchier uit Arnhem
7 jaar geleden

Wat leuk om weer eens de site van 'De Vrolijke Nood' te bekijken. Zo zie je veel bekenden. Als oud-leden hebben daarbij nog een nostalgisch gevoel. We hebben een hele prettige tijd bij dit mooie koor gehad.
Heel fijn dat het koor nog steeds springlevend is! Misschien dat we nog eens naar een optreden kunnen gaan.
Heel veel succes en onze hartelijke groeten!

Ab Hendriks
7 jaar geleden

Hallo allemaal een beetje een late reactie van ons einde Jaars feestje privë in vila Sterrebos heel heel hartelijk dank voor de hele organisatie het was goed georganiseerd door Sander en de Vrolijke Nood ik hoop het volgend jaar weer we hebben het echt gezellig gehad met z,n allen en laten wij in 2016 een vrolijk muziekaal jaar van maken .heel veel liefs en nde groetjes van Ab Hendriks. Ps en niet te vergeten het bestuur van de Vrolijke Nood.

Ab Hendriks
7 jaar geleden

Hoy. Het was gisteren een super gezellige avond in Dodewaard op het korenfestival. Ik heb er super van genoten en ook alle andere koren waren super en heel veel dank aan het organiserende koor, de Waredos's uit Dodewaard en de mede koren 't Anker uit Alfen, de Vrolijke Nood uit Wijchen en Die Schlagerfreunde. En het slot de samenzang. Het was echt een super avond in Dodewaard. Bedankt daarvoor.

Groetjes van Ab Hendriks.

trees
8 jaar geleden

allemaal zondag weer goed thuis gekomen na de schrobbelaertjes? Wat heb ik een gezellige middag met jullie mogen meemaken. De vrolijkheid in jullie naam staat er niet voor niets en die nood.............ik heb dat niet gezien (behalve dan dat we tijdens de zeldzame druppels van de nood een deugd moesten maken). Veel plezier verder in jullie gezellig koor.
gr. Trees

Henk Freriksen
8 jaar geleden

Mooie overzichtelijke en informatieve website voor De Vrolijke Nood uit Wijchen

====================================================

 

 

Rating: 4.5 sterren
6 stemmen

Met hoeveel sterren waardeert u deze website ?